2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Son olarak, Dimak yangın kapılarının, Kalite / Bedel nispetı bileğerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında mevzi aldığından emin olmanızı isteriz. Sebepleri farklı bir blog ovamızda açıklayacağız.

Projeye en muvafık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı yakın haydi haydi açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz nezaketli gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Antrparantez, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu mevki arama edilmelidir. 

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen asliye aktif kapının ateşe peklik seviyesidir. Bu nâre dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoklukla metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir doğrultuının sarih olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali kritik Yangın Çıkış Kapısı oranda düşmektedir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil keyfiyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son nokta çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek Yangın Kapısı için ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan cazibe sıkıntısızışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Çift kanatlı yangın Yangın Çıkış Kapısı bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Report this wiki page